O podjetju

POSLANSTVO

Družba Bordax smo ljudje, ki s svojim kreativnim in odgovornim delom soustvarjamo kvalitetno in zdravo družbeno okolje v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dognanji na področju proizvodnje in vgrajevanja betonskih mešanic.

Zagotavljamo visokokvalitetne betonske mešanice, katerih proizvodnja je podprta z najnovejšimi tehnologijami ter z lastnim laboratorijem za izvajanje notranje kontrole proizvodnje. V osrednjem slovenskem območju skrbimo za izdobavo betonskih mešanic na gradbišča ter njeno vgradnjo v skladu z najvišjimi standardi v gradbeništvu.

DRUŽBENO ODGOVORNO RAVNANJE

Vrednote, na katerih gradimo prihodnost, so vezane na zaupanja vreden in korekten dolgoročni odnos do partnerjev in uporabnikov. Ustvarjamo vzpodbudno in inovativno okolje za osebni razvoj zaposlenih ter visoko organizacijsko kulturo, skrbimo za ekološko neoporečno ter energetsko varčno proizvodnjo visoko kvalitetnih proizvodov.

VIZIJA

Stalno sledimo svetovnim trendom v panogi, katere prilagajamo zahtevam domačega tržišča. Naša ponudba, ki je zasnovana na podlagi bogatih izkušenj, širokega in strokovnega znanja ter visoke kvalitete naših proizvodov, se kaže v zaupanju in dolgoročnem sodelovanju z našimi partnerji in uporabniki.

Betonarna BORDAX d. o. o.

Litijska 213b, 1000 Ljubljana, Slovenija

Email: prodaja@bordax.si
Telefon: 01 / 54 29 020
Mobitel: 051 630 582

DELOVNI ČAS:

pon – sob: 7:00 – 17:00

ned, prazniki: zaprto

bordax_certifikat
bordax_varnostni_list

Izdelava spletne strani: Linea Media d. o. o. © 2015 Bordax d. o. o.